Rólunk

A gyermek megszületésétől 14 éves koráig fantasztikus fejlődésen megy keresztül. Ennek során átlagosan tizenötször vált ruhaméretet, nyolcszor cseréli le a legkedveltebb játékait, és számtalan kiegészítőt használ.
Egy fiúgyermeknek háromszor-ötször annyi ruhaneműje lehet, mint az édesapjának, egy lánygyermek - a cipők kivételével - minimum versenyben van az édesanyjával a ruhái mennyiségét illetően.
A kereskedelem pontosan tisztában van azzal, a szülők erejükhöz mérten és azon felül mindent meg szeretnének adni gyermekeiknek.

A Gerzsóházat gyakorló szülőként terveztük meg, és hoztuk létre. A "jó minőséget kedvező áron" kötelező feladatára a következő megoldást találtuk:

  • Minőségi alapanyagokból dolgozó, hagyományokkal rendelkező, nyugat-európai és magyar gyártókat kutattunk fel.
  • Olyan gyártókkal szerződünk, amelyek valami eredetit, divatosat és tartósat készítenek, így a távol-keleti dömpingtermékeknél, vagy a kereskedelmi láncok saját márkás termékeinél jobb minőségű és egyedibb árukészletet kínálhatunk.
  • A beszerzéseink közvetlenül a gyártótól történnek, a nagykereskedelmi láncok mellőzésével. Ezt az árelőnyt a vásárlóink felé érvényesítjük.
  • A használati tárgyként beszerzett termékeket először az életkorban megfelelő gyermekek kezére adjuk, valamint gyűjtjük és értékeljük vevőink visszajelzését a forgalmazott termékeinkről. Tapasztalatainkat a beszerzések során érvényesítjük.

A webáruházzal párhuzamosan bolthelyi értékesítést is végzünk. A webáruházban kapható termékek a boltban szintén megvásárolhatók azonos áron. A boltban ezen felül lehetőség van a termékek megtekintésére, próbájára, konzultációra és tanácsadásra.

Ruházati termékeink a Disney, Nickelodeon, Anime, Netflix karaktereinek kínálatára épülnek, a termékeken a mesecsatornák kedvenc mesefigurái, mesehősei elevenednek meg. 

Jó böngészést kívánunk webáruházunkban, és szeretettel várunk üzletünkben!

 Gerzsényi Angéla

ismersz.hu


öüóúőáűé