Vásárlási feltételek

Regisztráció

A weboldalon keresztül történő vásárláshoz előzetes regisztráció szükséges. A regisztrációval automatikusan elfogadod a vásárlási feltételeket.

Regisztráció nélkül a webáruházban megtalálható minden termékünk megvásárolható a 1143 Budapest, Tábornok utca 23. szám alatti "Gerzsóház" üzletünkben.

A regisztrációval hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy a Comptador Kft adataidat tárolja. Az általad megadott információkat a webáruház üzemeltetője a vonatkozó adatvédelmi törvénynek megfelelően a rendelési folyamat megkönnyítéséhez, esetleges probléma esetén a Veled való kapcsolatfelvételhez valamint írásbeli információ küldésére használja. Az adataidat harmadik félnek előzetes hozzájárulásod nélkül nem adja ki.

A Comptador Kft., mint a webáruház üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy a regisztrációt indoklás nélkül elutasítsa, vagy egy regisztrált felhasználó fiókját törölje.

Ha úgy döntesz, hogy szeretnéd regisztrációdat megszüntetni, akkor írj nekünk az info@comptador.hu e-mail címre, és minden adatodat töröljük.

Elállási jog

A weboldalon történő megrendelés a Comptador Kft. és Közötted írásba foglalt szerződésnek minősül, a Comptador Kft. iktatja ezeket a szerződéseket, melyek utóbb is hozzáférhetőek. A szerződés kizárólag magyar nyelven jöhet létre.

A megrendeléstől való elállás joga:

Amennyiben bármilyen oknál fogva mégis úgy döntesz, hogy a már leadott rendelésedet törölni szeretnéd (attól el kívánsz állni), ezt megteheted a termék futárszolgálatnak a Comptador Kft. által történő átadása előtt. Kérünk, hogy ebben az esetben írd meg nekünk a rendelés számát az info@comptador.hu e-mail címre. A megrendelés törlését (elállást) csak írásos (e-mail vagy fax) formában tudjuk elfogadni.

Ha már átutaltad számunkra a termékek vételárát és törlöd a rendelésedet (elállsz a megrendeléstől), akkor a már részünkre az adott megrendelésre tekintettel az átutalt összeget a bankszámlánkra történő beérkezés után a lehető legrövidebb időn belül, de legkésőbb 15 nappal visszautaljuk számodra.

Az áru megvásárlásától való elállás joga:

Amennyiben az áru átvétele után úgy döntesz, hogy mégsem kéred az általad vásárolt terméke(ke)t, akkor a 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet értelmében erre indoklás nélkül lehetőséged van, az ott meghatározott feltételek figyelembevételével.

A vásárlásodat újból átgondolhatod, a szerződést egyoldalúan, visszamenő hatállyal megszüntetheted.

Arra kérünk, hogy a vásárolt termék visszaküldésének (elállás) szándékát az áru átvétele, átvizsgálása, felpróbálása után minél hamarabb, de legkésőbb az áru átvételétől számított 8 munkanapon belül jelezd felénk. Ezt mindenképpen írásos formában tedd meg, e-mailben az info@comptador.hu e-mail címre, faxon a 06-1-273-1005 számra, vagy ajánlott levél formájában a Kapcsolat menüpontban található címre. Tüntesd fel a rendelési számot és a termék cikkszámát, amit vissza szeretnél juttatni hozzánk.

Elállás esetén a Comptador Kft. a termék visszaküldésének díján kívül minden egyéb kiadást köteles visszafizetni, a fogyasztó pedig a megrendelt árucikket visszaszolgáltatni.

Elállás esetén Téged csak a termék visszaküldésének költsége terhel.

Kérünk, hogy visszaküldés esetén a csomagot ne utánvéttel küldd el nekünk! Javasoljuk, hogy ajánlott küldeményként add fel.

A termék visszaérkezésekor e-mail üzenetet küldünk Neked, majd az Általad kifizetett összeget a legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 napon belül visszafizetjük.

Elállás esetén a Comptador Kft. követelheti azon károk megtérítését, melyek a termék nem rendeltetésszerű használatából adódtak.

Fizetési módok:

A megrendelt termékek bolthelyi átvétel esetén átvételkor készpénzzel vagy bankkártyával kifizethetők az üzletben, erre 10 napon belül van lehetőség. Amennyiben ennyi idő alatt nem veszed át a terméket, a rendelést töröljük!
Csomagként kézbesített termékek kiegyenlíthetők az OTP Bank Nyrt. 11714013-20000552 sz. számlaszámára történő utalással. Az utalás során közleményként kérjük a megrendeléskor kapott azonosítót feltüntetni.
Egyedi igény esetén lehetőség van a Magyar Posta Zrt., vagy más csomagküldő szolgáltatók közreműködésével a megrendelt termékeket utánvéttel kiegyenlíteni.

Szállítási feltételek:
Termékeinket 250 g-ig a Magyar Posta Zrt mindenkor érvényes díjszabása szerint ajánlott levélként kézbesítjük. Fölötte az MPL Futárszolgálat kézbesít 1600Ft-tól, utánvétes csomag esetén 1990Ft-ért 1 munkanapos kiszállítással. Másik futárszolgálati partnerünk a GLS futárszolgálat, díjai előre utalás esetén 1500Ft, utánvétes csomag esetében pedig 1800Ft, 1 napon belül odaér a csomag, ha őket választod.
Bevezettük a Foxpost automatába történő szállítást is, melynek díja 790Ft.
30 000Ft fölötti rendelés esetén a szállítási költséget elengedjük! A rendszer ezt nem jelzi, utólag, a visszaigazolásnál kerül érvényesítésre.
Termékeinket lehetőség 1-2 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak, személyes átvétel esetén a rendelést követően azonnal átvehető. Rendelés nélkül is van lehetőség üzletünkben vásárolni.

Viszonteladói tevékenység:

Termékeink nagy része saját külföldi import, ezáltal viszonteladókat is kiszolgálunk. Ezzel kapcsolatban az info@comptador.hu e-mail címen, vagy a 30/716-9179-es telefonszámon lehet érdeklődni, a megvásárlásra szánt termékek nevével, linkjével, az esetleges darabszámmal.

ismersz.hu