Vásárlási feltételek

Regisztráció

A weboldalon keresztül történő vásárlás regisztráció nélkül működik.

A regisztrációval hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy a Comptador Kft adataidat tárolja. Az általad megadott információkat a webáruház üzemeltetője a vonatkozó adatvédelmi törvénynek megfelelően a rendelési folyamat megkönnyítéséhez, esetleges probléma esetén a Veled való kapcsolatfelvételhez valamint írásbeli információ küldésére használja. Az adataidat harmadik félnek előzetes hozzájárulásod nélkül nem adja ki.

A Comptador Kft., mint a webáruház üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy a regisztrációt indoklás nélkül elutasítsa, vagy egy regisztrált felhasználó fiókját törölje.

Ha úgy döntesz, hogy szeretnéd regisztrációdat megszüntetni, akkor írj nekünk az info@comptador.hu e-mail címre, és minden adatodat töröljük.

Elállási jog

A weboldalon történő megrendelés a Comptador Kft. és Közötted írásba foglalt szerződésnek minősül, a Comptador Kft. iktatja ezeket a szerződéseket, melyek utóbb is hozzáférhetőek. A szerződés kizárólag magyar nyelven jöhet létre.

A megrendeléstől való elállás joga:

Amennyiben bármilyen oknál fogva mégis úgy döntesz, hogy a már leadott rendelésedet törölni szeretnéd (attól el kívánsz állni), ezt megteheted a termék futárszolgálatnak a Comptador Kft. által történő átadása előtt. Kérünk, hogy ebben az esetben írd meg nekünk a rendelés számát az info@comptador.hu e-mail címre. A megrendelés törlését (elállást) csak írásos (e-mail vagy fax) formában tudjuk elfogadni.

Ha már átutaltad számunkra a termékek vételárát és törlöd a rendelésedet (elállsz a megrendeléstől), akkor a már részünkre az adott megrendelésre tekintettel az átutalt összeget a bankszámlánkra történő beérkezés után a lehető legrövidebb időn belül, de legkésőbb 15 nappal visszautaljuk számodra.

Az áru megvásárlásától való elállás joga:

Amennyiben az áru átvétele után úgy döntesz, hogy mégsem kéred az általad vásárolt terméke(ke)t, akkor a 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet értelmében erre indoklás nélkül lehetőséged van, az ott meghatározott feltételek figyelembevételével.

A vásárlásodat újból átgondolhatod, a szerződést egyoldalúan, visszamenő hatállyal megszüntetheted.

Arra kérünk, hogy a vásárolt termék visszaküldésének (elállás) szándékát az áru átvétele, átvizsgálása, felpróbálása után minél hamarabb, de legkésőbb az áru átvételétől számított 8 munkanapon belül jelezd felénk. Ezt mindenképpen írásos formában tedd meg, e-mailben az info@comptador.hu e-mail címre,  vagy ajánlott levél formájában a Kapcsolat menüpontban található címre. Tüntesd fel a rendelési számot és a termék cikkszámát, amit vissza szeretnél juttatni hozzánk.

Elállás esetén a Comptador Kft. a termék visszaküldésének díján kívül minden egyéb kiadást köteles visszafizetni, a fogyasztó pedig a megrendelt árucikket visszaszolgáltatni.

Elállás esetén Téged csak a termék visszaküldésének költsége terhel.

Kérünk, hogy visszaküldés esetén a csomagot ne utánvéttel küldd el nekünk! Javasoljuk, hogy ajánlott küldeményként add fel.

A termék visszaérkezésekor e-mail üzenetet küldünk Neked, majd az Általad kifizetett összeget a legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 napon belül visszafizetjük.

Elállás esetén a Comptador Kft. követelheti azon károk megtérítését, melyek a termék nem rendeltetésszerű használatából adódtak.

Fizetési módok:

A megrendelt termékek bolthelyi átvétel esetén átvételkor készpénzzel vagy bankkártyával kifizethetők az üzletben, erre 10 napon belül van lehetőség. Amennyiben ennyi idő alatt nem veszed át a terméket, a rendelést töröljük!
Csomagként kézbesített termékek kiegyenlíthetők az OTP Bank Nyrt. 11714013-20000552 sz. számlaszámára történő utalással. Az utalás során közleményként kérjük a megrendeléskor kapott azonosítót feltüntetni.
Egyedi igény esetén lehetőség van a Magyar Posta Zrt., vagy más csomagküldő szolgáltatók közreműködésével a megrendelt termékeket utánvéttel kiegyenlíteni.

Szállítási feltételek:
Termékeinket 250 g-ig a Magyar Posta Zrt mindenkor érvényes díjszabása szerint ajánlott levélként kézbesítjük. Fölötte az MPL Futárszolgálat kézbesít 1700Ft-tól, utánvétes csomag esetén 2100Ft-ért 1 munkanapos kiszállítással. Lehetőség van postán maradó csomagot is kérni, vagy Posta automatába történő kézbesítésre, esetleg PostaPontra szállíttatni az Magyar Posta kézbesítésével, ennek díjai 1400Ft és 1150Ft előre fizetve, utánvét esetén pedig 1800Ft és 1550Ft.
Másik futárszolgálati partnerünk a GLS futárszolgálat, díjai előre utalás esetén 2300Ft, utánvétes csomag esetében pedig 2700Ft, 1 napon belül odaér a csomag, ha őket választod.
Bevezettük a Foxpost automatába történő szállítást is, melynek díja 1190Ft előre fizetve.
40 000Ft fölötti rendelés esetén a szállítási költséget elengedjük! A rendszer ezt nem jelzi, utólag, a visszaigazolásnál kerül érvényesítésre.
Termékeinket lehetőség szerint 1-2 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak, személyes átvétel esetén a rendelést követően azonnal átvehető. Rendelés nélkül is van lehetőség üzletünkben vásárolni.

Viszonteladói tevékenység:

Termékeink nagy része saját külföldi import, ezáltal viszonteladókat is kiszolgálunk. Ezzel kapcsolatban az info@comptador.hu e-mail címen, vagy a 30/716-9179-es telefonszámon lehet érdeklődni, a megvásárlásra szánt termékek nevével, linkjével, az esetleges darabszámmal.

ismersz.hu


öüóúőáűé